Over mij

Ik ben Eliza

13 jaar gediplomeerde specialist met veel ervaring


Chinese  Therapy

 is stevig en voelbaar. Daardoor dringt de werking diep door in het spierweefsel. Dat leidt tot een ontspannen en goed gevoel. Laat u zich eens verassen en verwennen met deze methode. Als je lichaam ontspant zullen je geest en gedachten tot rust komen. Alleen dan heeft je lichaam genoeg energie om je lichamelijke gezondheid te ondersteunen.

 

Massagetechniek

Ik gebruik manuele- en therapeutische massage technieken in combinatie met acupunctuurpunten. Daarbij is het doel om de meridianen vrij te maken van blokkades en de bloedcirculatie te stimuleren. Het is een stevige en voelbare massagetechniek. De geneeswijze is gebaseerd op de filosofie van yin en yang, de samenhang van Qi en bloed, de organen en hun emoties en de onderlinge relaties tot elkaar.

 

Waarom Massage

Het geven van een  kan vanuit twee geheel verschillende invalshoeken gebeuren, namelijk vanuit klachten oftewel symptomen en vanuit wensen oftewel behoeften. Doel van een massage kan zijn gelegen in het bestrijden van lichamelijke of geestelijke-emotionele klachten of symptomen. Evenwel hoeft van klachten-symptomen geen sprake te zijn. Massage kan ook op andere aspecten van welzijn gericht zijn, zoals rust en ontspanning.


 

 Deze massage worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering